0 Läs mer >>
Hej på er alla!
Är i stan just nu med tillgång till laptop så att jag kan ladda upp nya och frächa kamerabilder.
Ska försöka tidsinställa så många inlägg som möjligt så att det inte kommer vara helt tomt här när vi åker tillbaka till landet
Kram, Saga

MY HEAD´S UNDERWATER ...

0 Läs mer >>
Hej på er!
Vi hade en riktigt mysig midsommar. Dock kom vi inte iväg till något firande eftersom nästan alla var väldigt trötta, men vi fixade iallafall en väldigt god sillunch innan vi gick iväg till några grannar och hade trevligt ända till midnatt.
Hur var din midsommar?

MIN MIDSOMMAR

0 Läs mer >>


Hej!
I går såg jag alltså den omtalade filmen The Fault In Our Stars, eller som på svenska heter Förr Eller Senare Exploderar Jag.
Har läst boken nästan fyra gånger och både gråtit och skrattat, men jag tyckte filmen i viss mån gav den rättvisa.
Framför allt Ansel Elgort som Augustus var verkligen träffsäker. En vacker film av en ännu vackrare bok. 
Kram, Saga

TFIOS

0 Läs mer >>
Tja tja bloggen!
Idag har jag varit på fotokurs på det bästa museet i världen nämligen Fotografiska!
Har lärt mig mycket saker, det har varit väldigt roligt! Vi har fått fota med kort och långt skärpedjup, högt och lågt ISO värde och fått en massa tips.
Dessa två bilder skickar jag nu till min lärare då jag anser att de är de bästa från dagen. De är inte i RAW men de får duga!
Kram, Saga

Fotografiska museet

0 Läs mer >>
Hej! Nej, jag är inte död.
Jag har bara inte haft någon inspiration till att fota på länge. Så kan det bli ibland.
Men i helgen har jag i alla fall kollat runt på flera fotobloggar och nästan översvämmats av inspiration, och jag ska dessutom på fotokurs imorgon så jag hoppas att bloggandet kommer bli bättre framöver!
Kram, Saga

Vi sa: vi ska ta över

0 Läs mer >>
 Hej!
Nu ni, nu är det juni och nu är det sommar. På riktigt. Nu är det bara 11 lätta dagar fram till lov. Sak bara klara av årets sista prov så är jag färdig med åttan!!
 
Bjuder härmed på ett par bilder från förra sommaren och resan till Värmland. Har faktiskt varken foto eller blogglust just nu, så det kommer delvis kanske eka lite tomt.
Kram, Saga

June