0 Läs mer >>
Hej! Nu är jag med och tävlar om att bli veckans blogg på Amanda Valfridssons fantastiska blogg! amandavalfridsson.se http://amandavalfridsson.se/dags-for-tavling-14078041  💕

Är med och tävlar

0 Läs mer >>
//Landet i helgen, alltså!//

I don´t care what the...

0 Läs mer >>
¡Hola! 
I torsdags såg jag Laleh på Grönan, btw. Hon är så underbar!
Så den kvällen kom jag hem sent, och på fredagen åkte vi direkt till landet efter skolan, så jag har faktiskt inte hunnigt lägga upp bilder förän nu.

Hoppas att ni alla har haft en skön helg som jag och ser fram emot nästa vecka som bara är 3 dagar! Håll utttt! 💕
/Saga

Laleh

0 Läs mer >>

Jag fyller år idag hahaaaaaaa!!!!
Gud, har fått så många fina grattishälsningar och jag är överlycklig! De vanliga frågorna, vad jag fick och vad jag ska göra ikväll, besvaras härmed. Jag har fått det på bilden här, Divergent böcker, kläder, to-do lists osv. Och ikväll kommer kusiner på middag, jag och mamma ska göra hamburgare.

Är lycklig på grund av andra saler också, jag planerade just resten av veckan som kommer bli totalt AWESOMEEEEE! 
Kram, Saga

Tell 'em that is my b...

0 Läs mer >>
Hej!
I fredags tog jag, som jag sa, tåget ner mot Malmö för att hälsa på min bästa vän Ellen som är bosatt där.Hon visade mig runt och vi var i bl.a Slottsträdgården, på RIbersborgbadet, och på Lilla Torg.
Sammanfattat en bar helg, som följs av en bra start på veckan, även fast jag slutade 16.00 idag och fast att det regande känner jag mig glad.
/Kram, Saga

Bildbomb från helgen ...

0 Läs mer >>
Tjena! jag heter Ellen och är 15 år, är  bästis med Saga som äger denna fina blogg. Älskar musik, teater, kläder, katter och Vampire Diaries. Jag har också en blogg musicforever.blogg.se/ som ni gärna får gå in och titta på men bye bye och ha det gött ! :)

Gästbloggare: Ellen :...

0 Läs mer >>
Hej!
Just nu har jag lite blandade känslor, både plus och minus. Jag är glad för att jag nyss fick reda på hur jag kan lägga upp RAW-filer på bloggen, och för att det är torsdag, och för att jag imorgo far till Malmö för att träffa min bästa vän.
Men ikväll ska jag gå och lämna min kattuneg, Lilla My, till hennes kattvakt som hon ska vara hos i helgen. Det känns sorgligt, men jag vet att hon kommer få det bra.
Kram, Saga
 

Bildserie: Lilla My

0 Läs mer >>
Hej!
I dag var jag och min kompis Anna på bio och såg filmen Divergent, som överträffade alla förväntningar! Den var mycket bra! Har skriksjungit "Beating Heart" med Elli Golding som var soundracket: nytt tillskott till min springlista! <3
Orkar inte skriva så mycket mer nu då jag ska sova. Men vi ses! 
Kram Saga

Divergent

0 Läs mer >>
Keps från gatustånd i New York.
Hej!
Glad fredag som jag brukar säga! Denna vecka har varit präglad av kilovis med skolarbete och mer ska det bli.
Imorgon ska vi i klassen putsa fönster på skolan för att få pengar till klassresan, det kommer ta hela dagen men vi tänkte komma ut till landet på kvällen.
I kväll ska jag äta på fin indisk restaurant med päronen och bara fira in helgen.
Kram, Saga
 

T.G.I.F

0 Läs mer >>

Hej!
Idag så hade jag teaterföreställning med teaterfolket på biblioteket. Vi körde Peter Pan och jag spelade Wendy. 
Åh, det var så kul och det gick så bra och ingen gjorde nåt fel. 
Sen gick jag hem och drack te med kusinen som också såg pjäsen och sen drack jag också två stora glas iskallt vatten och dushade. Ni anar inte hur fruktansvärt varmt det blir i kulisserna! 
Kram, Saga

Premiär

0 Läs mer >>
Mysig långhelg på landet med massor av promenader, sköna filmkvällar och valborgsbrasa. 💕
Kram, Saga
 
 
 
 
 
 
 

Valborgsmässoafton